Uitzendbureau starten

Wil je je eigen uitzendbureau starten? En heb je ervaring in de uitzendbranche? Dan is dit een goed moment om je eigen uitzendbureau te beginnen. In een tijd waarin de behoefte aan een flexibele schil groeit, is dit ‘DE’ tijd. Dat er veel wettelijke eisen zijn voor het starten van een uitzendbureau en de concurrentie groot is, hoeven wij jou niet te vertellen. Een uitdaging dus, maar wel een leuke.

Starten in de uitzendbranche

Een eigen uitzendbureau starten doe je niet ‘even’. Het kost tijd en geld en vraagt om een goed doordacht plan, focus en doorzettingsvermogen. De flexbranche is op zijn minst complex te noemen. Je hebt o.a. te maken met twee soorten klanten: de uitzendkrachten én de opdrachtgevers. De regelgeving rondom arbeidsrecht en sociale zekerheid is ingewikkeld en vraagt om voortdurende aandacht. Dat kan wel eens afschrikkend werken voor een startend uitzendbureau.

Succesfactor bij starten uitzendbureau

Maar heb je je niet laten afschrikken door het bovenstaande? Dan zijn we op zoek naar jou. Door onze jarenlange ervaring in de flexbranche weten wij als geen ander wat belangrijk is om succesvol een  uitzendbureau te starten. En dat ben jij! Succesvol zijn als ondernemer betekent ook samenwerking opzoeken. Weten waar je sterktes en zwaktes liggen, processen zo efficiënt mogelijk laten verlopen en risico’s zo veel mogelijk onder controle houden.

Een tweetal mogelijkheden om jouw uitzendbureau te starten. Geen franchise, enkel ondernemerschap:

1. Uitzendbureau starten met het Startersplan

Voor ‘the best of the best’ hebben wij een uniek startersplan om je uitzendbureau te starten. Je krijgt van ons €50.000,00 voor bijvoorbeeld een vast maandelijks inkomen, auto en pand. Heb jij minimaal 2 jaar ervaring in de uitzendbranche? Dan is dit jouw kans!
Geen kleine lettertjes of verborgen addertjes! Waarom? Omdat jouw succes bijdraagt aan ons succes. Lees hier meer.

2. Backoffice uitzendbureau uitbesteden

Je kunt natuurlijk ook de beste van de besten zijn, zonder de behoefte te hebben aan een startersplan. Door een samenwerking met ons aan te gaan kun jij je richten op een succesvolle start van jouw uitzendbureau. Zonder tijd en energie te verliezen aan (voor jou) randzaken. Lees verder.

70% van de meest succesvolle uitzendbureaus hebben hun backoffice uitbesteed aan Paytra.

Neem nu de eerste stap en je kunt binnen 24 uur je uitzendbureau starten en beginnen met het maken van de perfecte match.

Neem contact op

Wij helpen je op weg

Download onze whitepapers

Wat kun je verdienen?

Benieuwd naar wat je kunt verdienen als startend uitzendbureau? Ontdek wat je maandelijkse winstmarge is. Of vraag een volledige specificatie aan van de kosten/baten.

Bereken je winstmarge

Daarom Paytra

Naast onze standaard service gaan wij op verzoek verder.
  • Binnen 8 dagen jouw verdiende marge op je rekening
  • Al je gegevens overal bereikbaar in de cloud via web en app
  • Toegang tot diverse trainingsmodules
  • Scherpe all-in prijzen zonder kleine lettertjes
  • De beste ondersteuning naar succes!
  • Facturering op jouw briefpapier

Zet vandaag nog die
eerste stap

Wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in.
– Lejona Bronk, Sales –

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.