Klantverhaal NVO uitzendbureau review

Ik weet hoe belangrijk het is om een kans geboden te krijgen.

Voor Dennis John is het een zegen: met zijn verkeersregelaarsbureau NVO-CD levert hij opdrachtgevers onderscheidende kwaliteit en professionaliteit, terwijl hij mensen met minder kansen in de maatschappij toekomstperspectief biedt.

Dennis weet hoe belangrijk het is om een kans geboden te krijgen. Toen hij na achttien jaar stopte met zijn werk in de jeugdzorg, kwam hij in een financieel onwenselijke situatie terecht. Uiteindelijk kreeg hij zijn leven weer op de rit, onder andere door zijn baan bij een verkeersregelaarsbureau.

 

“Al snel kwam ik op de afdeling personeelszaken terecht”, vertelt Dennis. “Daar kwam ik erachter dat de verkeersregelaarsbranche aan verbetering toe was. Vanuit de gedachte ‘ik wil verschil maken voor opdrachtgevers en medewerkers’, richtte ik met hulp van Paytra in 2014 mijn eigen verkeersregelaarsbureau op.”

Calamiteiten en evenementen

NVO-CD staat voor De Nederlandse Verkeersondersteuning en Calamiteiten Dienst. Het bureau zet verkeersregelaars, BHV’ers en EHBO’ers in om calamiteiten en evenementen in goede banen te leiden. Zo heeft NVO-CD bijgedragen aan het bloemencorso in Hillegom, Koningsdag in Amsterdam en het festival Awakenings. Dennis: “We voeren de projecten uit met zeventien medewerkers: flexibele, gecertificeerde verkeersregelaars en hulpverleners die 24/7 klaarstaan om de veiligheid, mobiliteit en doorstroming bij projecten te optimaliseren. We stemmen onze diensten af op de wensen van de opdrachtgever en de situatie ter plaatse. Dit alles gebeurt op enthousiaste, publieksvriendelijke wijze.”

Verschil maken

Op de vraag hoe NVO-CD het verschil maakt, antwoordt Dennis: “Toen ik in 2014 startte, wilde ik het anders doen dan de bestaande verkeersregelaarsbureaus: professioneler en ethischer. En vanuit mijn zorgachtergrond wilde ik mensen helpen. Onze medewerkers hebben het op sociaal-maatschappelijk vlak niet altijd makkelijk. Zij verdienen een kans en een gelijkwaardige behandeling. Mensen in hun waarde laten, daar gaat het om. Dit neemt niet weg dat ik van alle medewerkers de hoogste kwaliteit verwacht. Wij leiden onze verkeersregelaars op tot goede verkeersleiders met verkeersinzicht en het vermogen om zelfsturend op te treden. Zo’n tachtig procent van onze mensen is in staat om een complexe kruising in goede banen te leiden.”

Vraagbaak en klankbord

Dennis noemt het een wonder dat hij sinds de oprichting van NVO-CD steeds met de juiste mensen in aanraking komt. Zo ook met de mensen van Paytra. “Dankzij Paytra kon ik mijn bedrijf opstarten. Niet alleen omdat zij over de financiële stabiliteit en de juiste certificaten beschikken om de verloning van mijn medewerkers te verzorgen, maar ook omdat ze mijn vraagbaak en klankbord zijn voor praktisch alles waar ik tegenaan loop. Bijvoorbeeld als ik iemand uit een uitkeringspositie in dienst wil nemen. En het ‘enge’ is: ze weten bijna alles!” Dennis ziet de toekomst van NVO-CD positief in: “Voortbordurend op de toename in aanvragen, wil ik meer mensen op de projecten inzetten.” En verder? “Met Paytra aan mijn zijde zie ik nog talloze groeimogelijkheden.”

Wil je graag in contact komen met Dennis van NVO-CD?

Neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen koppelen aan Dennis. Klik hier voor meer informatie over NVO-CD.

Deel dit verhaal