Tecpoint backoffice uitbesteden

Wij bieden diversiteit en continuïteit aan de werknemers die dat graag willen.

Mijn verhaal, Tim Curé van Tecpoint.

Tecpoint staat garant voor kwaliteit. Het is niet zomaar het zoveelste uitzendbureau in de installatietechniek en metalektro. En nee, dit is geen reclameleus voor Tecpoint. De unieke slimme samenwerking met Thermo Electro Dordrecht (TED) en CTP zorgt ervoor dat:

  1. Tecpoint werknemers diversiteit en continuïteit in opdrachten kan aanbieden
  2. Tecpoint kwaliteit van personeel kan garanderen aan klanten

Tecpoint Tim

 

Ieder hun eigen identiteit, maar wel leunen op elkaars connecties, kennis, klantenkring en eigenheid. De slimme samenwerking tussen TED, CTP en Tecpoint werkt als volgt: Tecpoint werkt als HR-afdeling voor deze drie bedrijven. Mensen die binnenkomen via Tecpoint kunnen bij een van de andere bedrijven getoetst worden op hun kennis en kunde.

Testen van kwaliteit en aanbieden van baanzekerheid

Tim Curé van Tecpoint: “Zeggen dat je kunt lassen of daadwerkelijk kunnen lassen, blijken twee verschillende dingen te zijn. Tijdens een proefopdracht bij TED of CTP blijkt al snel of iemand kan wat hij zegt te kunnen en hoe hij bijvoorbeeld in de groep is. Heel handig, want zo kan ik iemand al leren kennen. Als ik een kandidaat ergens voorstel, weet ik ook echt wat die persoon kan en hoe zijn persoonlijkheid is. Ik wil niet zomaar iedereen overal voorstellen, maar echt kijken of de ervaring en de persoonlijkheid van de kandidaat past bij het bedrijf. Dit betekent dat wij geen snelgroeiend bedrijf zijn, maar we gaan voor een kwalitatieve constante groei. En doordat wij werknemers ook te werk kunnen stellen bij een project van TED of CTP kunnen we diversiteit en continuïteit aanbieden aan de werknemers die dat graag willen.”

Backoffice uitbesteden

Naast de eerdergenoemde bedrijven, werkt Tecpoint ook samen met Paytra. De backoffice uitbesteden is voor Tecpoint een logische keuze. Tim: “Door de backoffice van Tecpoint uit te besteden aan Paytra kunnen wij onze overheadkosten laag houden en naast kwaliteit van personeel, ook nog eens concurrerende tarieven aanbieden. Wetten en regels veranderen voortdurend. Het bijhouden van kennis kost veel tijd. Handig dat ik via Paytra altijd op de hoogte ben van de belangrijkste zaken en wijzigingen. We hebben al met diverse payroll-dienstverleners samengewerkt, maar nergens krijg je de vrijheid en flexibiliteit die Paytra biedt. Ik kan evenveel in het CRM-systeem zien en opzoeken als zij, waardoor ik klanten en werknemers snel te woord kan staan.”

Voor meer informatie over wat Tecpoint voor u kan betekenen, ga naar www.tecpoint.nl of neem contact op met Tim Curé via 078-7505922.

Deel dit verhaal