maya-personeel-uitzendbureau-klantverhaal Paytra

Zoek je werk of personeel in de regio van Twente? Klop eens op de deur van MAYA Personeel

Mijn verhaal, Ramon Kuiper van MAYA Personeel.

MAYA Personeel is nu een goed jaar aan de (flexibele) weg aan het timmeren. Eigenaar Ramon Kuiper bemiddelt personeel in alle banen, in diverse branches en met elk opleidingsniveau vanuit de Hof van Twente. Ben jij op zoek naar een baan of werknemers in jouw regio? Klop eens aan bij MAYA Personeel.

MAYA PersoneelDe uitzendbranche is Ramon niet vreemd; begonnen op de arbeidsmarkt als gediplomeerd tennisleraar, heeft hij zijn intrede in de flexbranche gedaan als intercedent bij een uitzendbureau. In de jaren die volgden bleef hij in de branche en heeft hij gewerkt bij diverse payrollbedrijven en bij een softwarebedrijf dat een CRM-pakket ontwikkelde.

MAYA Personeel

De naam valt op: Maya. Het neemt je mee naar een land hier ver vandaan met een hardwerkend volk. Of misschien denk je wel aan bijen, door Maya de Bij. Beide volkeren werken samen, zijn flexibel, creatief én hardwerkend. Deze gedachten passen bij de intentie die Ramon met zijn uitzendbureau heeft: mensen die willen werken aan een baan helpen.

Hét uitzendbureau van regio Twente

MAYA Personeel richt zich op de personeelsbemiddeling in de regio Twente. Haar specialiteit is dat ze de regio echt kent. Op een kleinschalige en persoonlijke manier zet MAYA Personeel haar diensten in voor iedereen die wil werken in en rondom de regio Twente.

Keuzes maken als ondernemer

Met MAYA Personeel komt Ramons droom uit: ondernemer zijn. Het ondernemen geeft hem veel energie. “Ik weet waar ik goed in ben en daar waar ik minder goed in ben, zoek ik de samenwerking op. In Paytra heb ik mijn sparringpartner gevonden. Een eigen bedrijf betekent ook dat je veel beslissingen zelf moet nemen. Dan is het fijn dat je altijd kunt sparren met iemand die verstand van zaken heeft. De medewerkers van Paytra werken accuraat en beantwoorden mijn vragen kundig en snel. En het feit dat je altijd een vast contactpersoon hebt, werkt ook heel fijn. Bovendien nemen ze de gehele loonadministratie voor mij uit handen zodat ik mij kan richten op de kandidaten en klanten. Paytra is een goede en kundige backoffice-partij, die tegelijkertijd vriendelijk en benaderbaar blijft. Erg knap! En ik kan het weten, want ik heb ten slotte zelf een aantal jaar bij een payroller gewerkt.”

Deel dit verhaal