Klantverhaal Doen Personeel uitzendbureau Hardinxveld Paytra

Door onze backoffice uit te besteden, kunnen wij er zeker van zijn dat we voldoen aan alle eisen.

Mijn verhaal, Leo van Wijngaarden van DOEN! Personeel.

Na ruim 7 jaar is DOEN! Personeel in Hardinxveld-Giessendam een serieuze speler in de uitzendbranche in de Alblasserwaard. In 2011 startte Leo van Wijngaarden het kantoor. Na een aantal jaar gestage groei bestaat het team in Hardinxveld inmiddels uit 7 personen. Recent is bovendien een tweede vestiging geopend in Utrecht, om zoals Leo dat zo mooi zegt: “de vijver te vergroten van onze recruiters”.

Gewoon doen!

Met hun nuchtere houding en arbeidsethos pakt het team van DOEN! Personeel de zaken graag praktisch aan: gewoon doen! Zo vergroten ze hun bekendheid in de regio door op lokale evenementen en braderieën te staan. Ook hebben ze het liefst persoonlijk contact met opdrachtgevers en kandidaten. Online kanalen zijn daarbij een ondersteuning, maar persoonlijk contact gaat voor: “We kennen de markt en de mentaliteit. We spreken de taal.” De drempel om binnen te lopen is laag: “Kom gewoon een bakkie koffie doen!”

Specialismen

DOEN! Personeel is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel voor de logistiek, bouw- en technische sector: “We streven hierbij naar vaste arbeidsrelaties, maar we zetten ook graag mensen in op projecten. We zijn bekend met alle facetten binnen HR-management, zoals uitzenden, werving & selectie, detachering en payrolling. Om tot een passende match te komen, kijken we naar de mens, naar zijn mogelijkheden en naar zijn identiteit.”

De toekomst

Plannen voor de toekomst heeft Leo voldoende: “Allereerst wil ik mijn vaste klanten vasthouden en natuurlijk groeien, maar rustig aan. Ook wil ik nog nadrukkelijker aanwezig zijn in de regio’s waarin we actief zijn, wellicht door nog meer vestigingen te openen.”

Samenwerking met Paytra

Zijn backoffice besteedt hij al jaren uit aan Paytra: “7 jaar geleden waren we de 2e klant en na al die jaren voelt het heel vertrouwd om met hen samen te werken. Door de backoffice uit te besteden, kunnen wij er zeker van zijn dat we voldoen aan alle eisen en onze ‘papieren zekerheden’ gewaarborgd zijn. En hebben we zelf dus meer tijd om te doen waar we goed in zijn, namelijk opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar brengen en een tevreden gevoel bezorgen.”

Lees meer over DOEN! Personeel op hun website.

Deel dit verhaal