Administratief-medewerker-Joline-Paytra

Een dag in het leven van onze administratief medewerker Joline

Administratief-medewerker-Joline-werken-bij-Paytra Eén van de personen die al sinds de start van Paytra bij ons werkt is Joline. De kans is echter groot dat niet al onze klanten haar kennen, want Joline verzet tegenwoordig het meeste werk achter de schermen, als administratief medewerker. Bovendien is Joline niet vaak op ons kantoor te vinden, maar werkt ze compleet vanaf huis.

In de beginjaren van Paytra kwam de hele administratie op Jolines schouders terecht. Met de groei die we de laatste jaren doormaakten, werd dat echter te veel en breidde het team zich uit, waardoor Joline zich nu focust op een paar specifieke taken.

Mijn dag als administratief medewerker

Op de vraag of Joline een dag in haar werkzame leven wil beschrijven, antwoordt ze lachend: “Ik werk nooit hele dagen, maar voer mijn werkzaamheden als administratief medewerker uit tussen mijn andere privé-bezigheden door, bijvoorbeeld als mijn jongste zoontje op bed ligt of als hij lekker uitgebreid in bad gaat. Ook doe ik veel in de avonduren. Paytra is wat dat betreft heel flexibel en dat past heel goed bij mijn privé-situatie, waarin ik er met name wil zijn voor mijn gezin. Maar dat betekent niet dat ik er niet van geniet om te werken.

Werkzaamheden die regelmatig (wekelijks of maandelijks) terugkomen zijn het doen van loonaangiftes voor klanten en het doorvoeren van correcties. Dit kunnen simpele correcties zijn, bijvoorbeeld het aanpassen van het aantal uren dat een klant heeft ingeboekt, maar dit kan ook veel complexer zijn. Daarnaast houd ik me bezig met werkzaamheden voor de interne personeelsadministratie, zoals het uitbetalen van de salarissen en het regelen van contracten. Voor één van onze klanten, die al vanaf de start van Paytra klant is, doe ik bovendien de gehele administratie. Dat is in de loop van de tijd zo gegroeid en ik vind het mooi dat ik al zo lang met hem samenwerk.”

Werken bij Paytra

“Ook al werk ik thuis, ik houd gewoon van Paytra. Het team bestaat uit een leuke club mensen. De sfeer is warm; het voelt bijna als familie voor mij. Daarnaast is het een professionele organisatie, waar je echt op kan bouwen en waar iedereen er echt voor gaat. Omdat ik vanuit huis werk zie ik mijn collega’s niet wekelijks, maar bij een bedrijfsuitje kan ik enorm van het samenzijn genieten.
Het werk is bovendien veelzijdig; je weet nooit wat je te wachten staat per dag. Zoals ik al eerder noemde zijn sommige correcties heerlijk simpel, terwijl ik voor andere correcties echt mijn hersenen nodig heb. Dat maakt het werk zo leuk.”

Wil je ook Jolines collega’s leren kennen? Lees dan bijvoorbeeld eens het verhaal van Jessica, onze junior payroll consultant.