Redenen overstappen backoffice dienstverlener blog

Top 3 redenen om over te stappen van backoffice dienstverlener / payroller

Redenen overstappen backoffice dienstverlener blogVertellen dat we je tijd, geld en vertrouwen waard zijn, dat kunnen we natuurlijk. Geloofwaardiger is het als anderen dat over ons vertellen. Een aantal van onze klanten vertelt onder klantverhalen waarom ze met ons een samenwerking zijn aangegaan.

Onze klanten kun je grofweg onderverdelen in 3 categorieën:

  • Startende uitzendbureaus
  • Uitzendbureaus die al een tijdje op weg zijn en hun backoffice nog niet hadden uitbesteed
  • Uitzendbureaus die hun backoffice ergens anders hebben ondergebracht en zijn overgestapt

Waarom overstappen van backoffice-dienstverlener?

1. Snelheid van handelen

We begrijpen het nut en de noodzaak van snelheid. Daarom streven we ernaar om elke vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Daarom mag je zelf contracten uitgeven namens ons, zodat je niet op ons hoeft te wachten. En daarom heb je je verdiende marge binnen 5 dagen op je rekening.

2. Vrijheid van handelen/flexibiliteit

De flexbranche vraagt om een flexibele werkhouding. Flauw woordgrapje, maar toch ten diepste waar. Jullie, als uitzendbureaus, moeten snel kunnen schakelen naar opdrachtgevers en kandidaten. Dit vraagt naast de eerdergenoemde snelheid, dat wij jou binnen ruime kaders de vrijheid geven om jouw klanten te bedienen. Contracten mag je zelf uitgeven namens ons. We spreken in de samenwerking richtlijnen af, maar indien nodig en mogelijk wijken we daar net zo snel weer vanaf.

3. Eerlijkheid

Onze kostprijs is wat het is. Niet minder, maar ook niet meer dan dat. Voor die prijs krijg je de dienstverlening waarnaar je op zoek bent. Bij de start van de samenwerking stellen we in gewone-mensen-taal vast wat de prijs omvat en wat niet. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Negatieve verrassingen bedoel we hier dan, want positief verrassen: dat hopen we wel steeds weer te doen.

Overstappen

Je huidige backoffice-dienstverlener / payroller eens vergelijken met onze dienstverlening? Doe het nu en sta versteld. Lejona Bronk staat u graag te woord. Zij is bereikbaar via 078-6416060 of vul ons contactformulier in.