Backoffice uitbesteden

Het in dienst nemen van personeel brengt plichten met zich mee. Je krijgt te maken met cao’s, wetgeving, ziekterisico, pensioenen en contractverplichtingen. Het opdoen en bijhouden van kennis hierover vergt veel tijd en energie. Tijd en energie die je liever wilt besteden aan activiteiten die wél bijdragen aan de groei en omzet van jouw onderneming.

Opdrachtgever, geen werkgever
Met Paytra besteed je het volledige werkgeverschap van jouw personeel aan ons uit. Hierbij zorg je zelf voor de werving, selectie en begeleiding van jouw werknemers. Facturatie, salarisadministratie, contractbeheer, ziekteverzuim, wet- en regelgeving is opeens niet meer jouw zorg, maar de onze. Zo kun jij zorgeloos en risicoloos ondernemen.

Iedereen tevreden
Onze dienstverlening kenmerkt zich door kwaliteit leveren, snelheid, flexibiliteit en servicegerichtheid. We denken mee en vooruit. Wij kunnen je diverse mooie verhalen van tevreden klanten leveren (een aantal van deze verhalen kun je hier lezen), en ook van klanten van klanten en flexwerkers.

Grootspraak denk je wellicht? Neem contact op en beoordeel ons zelf.

Benieuwd naar onze
tarieven?

De juiste tarieven zijn belangrijk. Wij bieden concurrerende tarieven. Maar tarieven zijn niet het belangrijkste. Goedkoop is vaak duurkoop. En dat geldt zeker voor onze dienstverlening.
Meer informatie

Daarom Paytra

Omdat we bijna al je risico’s overnemen.
  • Werknemers met een fase A contract geheel risicovrij!
  • Voorfinanciering doen wij
  • 90% van het debiteurenrisico nemen wij voor onze rekening

Zullen we kennismaken?

Wil je meer informatie? Vul hieronder je contactgegevens in.
– Lejona Bronk, Sales –

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.