Tarieven

De juiste tarieven voor backoffice dienstverlening zijn belangrijk. Wij bieden concurrerende all-in tarieven. Maar tarieven zijn niet het belangrijkste. Goedkoop is vaak duurkoop. En dat geldt zeker voor onze dienstverlening.

Hoe we dat weten? In het verleden hebben we klanten gehad die overgestapt zijn, omdat een concurrent iets goedkoper was op dat moment. Deze klanten zijn teruggekomen. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen!

Concurrerende tarieven
Doordat wij kosten als verzekering en ziekteverzuim kunnen verdelen over een groeiend aantal personen, worden de gemiddelde kosten steeds lager. Natuurlijk spaar je door je backoffice uit te besteden kosten uit voor de verzekeraar, salarisadministrateur en de arbodienst. En ook jij kost geld. Doordat wij o.a. verloning, facturatie en beantwoording van vragen uit handen nemen, bespaart dit jou veel tijd. De prijs die wij afspreken is altijd all-in en natuurlijk zit je niet vast aan ons contract.

Een offerte is maatwerk
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op. We zullen dan een aantal vragen aan je stellen en je vervolgens een vrijblijvende offerte op maat toesturen.

Daarom Paytra

Omdat we bijna al je risico’s overnemen.
  • Werknemers met een fase A contract geheel risicovrij!
  • Voorfinanciering doen wij
  • 90% van het debiteurenrisico nemen wij voor onze rekening

Meer informatie over de tarieven?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op over de tarieven.
– Lejona Bronk, Sales –

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.